Vous enregistrez des travailleurs
via
_

Vijf ambitieuze doelen die u NU kan bereiken

Met de planningstool van Book’u communiceert u heel efficiënt met uw personeel. U verliest geen tijd meer met iedereen afzonderlijk aan te spreken. Via enkele muisklikken bereikt u in een mum van tijd iedereen en kunnen zij heel gemakkelijk aanvinken wanneer zij wel of niet kunnen werken. Dankzij een gebruiksvriendelijk schema bewaart u zo een duidelijk overzicht.

02/04/2018 En savoir plus

Een digitale onderneming in vijf stappen

Digitalisering is niet meer weg te denken. Ongelofelijk veel data stroomt binnen en buiten uw onderneming. Dit vergt tijd & geld om alles op een correcte manier te beheren en een duidelijk overzicht van gegevens te bewaren. Ondernemers hebben vaak hun eigen manier van werken waarin ze steenvast geloven. Ook wordt er vaak gedacht dat digitalisering overbodig of nadelig is in hun sector. Maar misschien ondervindt u wel één van deze problemen?

13/03/2018 En savoir plus

Massaal vraag naar Flexijobbers!

80% van de winkeliers in Vlaanderen wil flexijobbers in dienst nemen. Sinds 1 december 2015 is dit een nieuwe vorm van tewerkstelling. Via dit statuut kunnen werknemers die al een 4/5de job hebben, bijklussen voor een nettoloon dat gelijk is aan hun brutoloon. Daarnaast betaalt de werkgever slechts 25% werkgeversbijdrage bovenop het loon als flexijobber. De overheid voerde dit systeem in om zwartwerk in de horeca tegen te gaan.

09/02/2018 En savoir plus

Quand fait-il trop chaud pour travailler ?

De nombreux facteurs permettent de déterminer s’il fait trop chaud pour travailler. Il convient notamment de tenir compte de la température, mais l’humidité de l’air, la vitesse des courants atmosphériques et le rayonnement thermique jouent également un rôle essentiel.

26/11/2017 En savoir plus
Vous souhaitez obtenir de plus amples informations au sujet de l’outil de planification de Book'u ?
Nous serons ravis de vous recevoir pour discuter des différentes possibilités.