U plant werknemers
in via
_
Book'u Team'

Maak je professionele ambities waar in een jonge en inspirerende werkomgeving

Ben jij een match voor ons? Dan ben je een gedreven iemand die graag wil meebouwen aan de toekomst van onze oplossing. Ongeacht je functie krijg je de verantwoordelijkheden en ruimte om de lat voor jezelf en Book'u alsmaar hoger te leggen.

Zin om ons team te komen versterken?
Solliciteer dan nu voor onze openstaande functies.

Customer Success Specialist

Haal je energie uit tevreden klanten? Wil je het aanspreekpunt worden van een jong technologiebedrijf? Wil je graag jouw stempel drukken en een impact hebben op de groei van een jonge onderneming? Lees dan zeker verder!

meer info

Sales Executive

Wil je het aanspreekpunt worden van een jong technologiebedrijf? Wil je graag jouw stempel drukken en een impact hebben op de groei van een jonge onderneming? Lees dan zeker verder!

meer info

Digital Performance Marketeer

Hebben volgende buzzwords geen geheimen voor jou? CPC, PPC, CPM, SEO/SEA, persona’s, funnels, conversieratio’s, UX, ROI, leads, reach, audiences, targeting…. Wil je de online perfermance van een jong technologiebedrijf verder helpen uitbouwen? Wil je graag jouw stempel drukken en een impact hebben op de groei van ons bedrijf? Lees dan zeker verder!

meer info

Brand Marketeer

Wil je de marketingstrategie van een snel groeiend technologiebedrijf verder helpen uitbouwen? Wil je graag jouw stempel drukken en een impact hebben op de groei van een jong bedrijf? Lees dan zeker verder!

meer info
U wenst meer informatie over de Book'u planningstool?
We staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken.