U plant werknemers
in via
_
Book'u Team'

Maak je professionele ambities waar in een jonge en inspirerende werkomgeving

Ben jij een match voor ons? Dan ben je een gedreven iemand die graag wil meebouwen aan de toekomst van onze oplossing. Ongeacht je functie krijg je de verantwoordelijkheden en ruimte om de lat voor jezelf en Book'u alsmaar hoger te leggen.

Zin om ons team te komen versterken?
Solliciteer dan nu voor onze openstaande functies.

Customer Success Specialist

Haal je energie uit tevreden klanten? Wil je het aanspreekpunt worden van een jong technologiebedrijf? Wil je graag jouw stempel drukken en een impact hebben op de groei van een jonge onderneming? Lees dan zeker verder!

meer info

Sales Executive

Wil je het aanspreekpunt worden van een jong technologiebedrijf? Wil je graag jouw stempel drukken en een impact hebben op de groei van een jonge onderneming? Lees dan zeker verder!

meer info

Front-end ontwikkelaar

Book'u zoekt een creatieve front-end ontwikkelaar die ontwerpen kan omzetten in schitterende code die werkt op elk device en alle courante browsers. In onze startende onderneming dragen jouw grafische skills bij tot bouwen van een innovatieve planningstool

meer info

Webontwikkelaar .Net

Book'u zoekt een gemotiveerde .Net ontwikkelaar die op zoek is naar een vaste job in een stimulerende startup omgeving. Als ontwikkelaar help je bouwen aan een innovatief product, een state-of-the-art planningstool.

meer info
U wenst meer informatie over de Book'u planningstool?
We staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken.