Online werkrooster voor uw personeel

Een online werkrooster voor uw werknemer

Werknemers beheren in Book’u hun profiel, werkrooster en beschikbaarheid in één omgeving. Dankzij ons online platform kunnen werknemers en werkgevers maximaal met elkaar connecteren. Dit altijd en overal via een gebruiksvriendelijke tool.

Profiel beheren

In het werknemersgedeelte van de planningstool kan de werknemer zijn persoonlijke gegevens beheren. Het betreft zaken zoals: administratieve gegevens, vaardigheden, skills, rijbewijzen, kledingmaten, talenkennis… De werkgever kan zelf bepalen welke informatie hij wil ontvangen van de werknemer. De werknemer blijft wel ten alle tijden eigenaar van de ingegeven data, dit conform de Europese wetgeving.

Werkrooster raadplegen

De werknemer wil op elk moment kunnen controleren welke opdrachten hij de komende periode voor uw bedrijf moet uitvoeren. Via het online werkrooster krijgt de werknemer inzicht in zijn persoonlijke planning. Per opdracht kan hij volgende zaken opvolgen: omschrijving, taakomschrijving, locatie, start- en einduur, bijlages, teamleden…

Beschikbaarheden instellen

Als werkgever wil u graag op de hoogte blijven van de beschikbaarheden van uw werknemers. In de werknemersomgeving kan uw werknemer zijn beschikbare momenten instellen, dit kan hij doen voor een bepaalde dag of periode. Ook kan de werknemer uw uitnodigingen beantwoorden. Via een handig overzicht geven ze in een mum van tijd hun beschikbaarheid door.

Administratie

Via Book’u kan uw werknemer heel wat administratie afwerken. In de applicatie zijn er mogelijkheden voorzien om prestaties te publiceren en om onkosten door te geven. Onkosten en prestaties worden vervolgens door de werkgever goedgekeurd of afgekeurd. Uw werknemer kan deze status nauwkeurig opvolgen.

U wenst meer informatie over de Book'u planningstool?
We staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Online software voor werkroosters, tijdsregistratie en communicatie