Online personeelsplanning

Automatiseer uw personeelsplanning

Met Book’u beheert u werknemers, uurregistraties en dimona aangiftes op één plaats. Wij bieden de totaaloplossing voor uw personeelsplanning, dit altijd en overal via een gebruiksvriendelijke online tool.

Alles van de functionaliteiten

Werknemers

Een goed beheer van uw werknemers, daar zorgen wij voor. De werknemersdatabase kan ingedeeld worden volgens categorieën, tags, scores, lijsten… Werknemers registreren zich via een gepersonaliseerd formulier en zijn onmiddellijk zichtbaar binnen uw omgeving. Op de detailfiche van de werknemer kan u alle personeelsdata raadplegen. Via een handige filter verkrijgt u meer inzicht in uw pool.


Online beheer werknemers

Personeelsplanning

Met Book’u kan er gepland worden op basis van werkroosters of op basis van bepaalde jobs. U kiest wanneer er gewerkt moet worden, werknemers sturen hun beschikbaarheden en vervolgens kan u de planning vervolledigen. De module planning is gebruiksvriendelijk dankzij overzichtelijke schermen krijgt u steeds accurate informatie over uw planning.

Online planning werknemers

Communiceren

Communiceren met werknemers is heel tijdrovend als u niet met Book’u werkt. Met de module communicatie kan u heel gericht berichten versturen via e-mail en SMS. Op basis van bepaalde filters, beschikbaarheden of planningen kunnen berichten verstuurd worden. De details van de reeds verstuurde berichten kan u via een handig overzichtscherm raadplegen.

Online communicatie

Uurregistraties

Eenvoudige tijdregistratie van uw personeel zonder complexe hardware oplossingen? Dit kan met de prikklok van Book’u. Bij het aanvatten en stoppen van een shift kan een werknemer met een eigen gekozen pincode zijn tijd registreren. Dit gebeurt steeds op een toestel dat wordt aangeboden door de werkgever, optioneel kan er ook een foto worden genomen bij het in-en uitchecken. Via Book’u kan u de registraties raadplegen per werknemer of per job. Deze data is steeds exporteerbaar.

Online tijdsregistratie

Dimona

Als werkgever wordt u overstelpt met administratieve taken. Op het portaal van de overheid of via uw sociaal secretariaat dient u steeds stipt uw dimona aangiftes door te sturen. Book’u ontwikkelde een module die deze taak volledig automatiseert. Per dag krijgt u een overzicht van de uit te voeren dimona’s. U controleert deze data, waar nodig past u de data aan en met één druk op de kop wordt alles verzonden. Nadien ontvangt u via het overzichtsscherm de status van uw aangiftes.

Koppeling Dimona

Koppelingen

Book’u wil sociale secretariaten en ondernemingen beter connecteren. Werknemersinfo en prestaties worden automatisch doorgestuurd naar uw sociaal secretariaat. Op vandaag werden reeds verschillende koppelingen ontwikkeld. Uw sociaal secretariaat wordt niet vermeld hieronder? Geen nood! Wij kijken graag hoe we dit voor u kunnen opnemen.

Verlofplanning

U wil meer overzicht over de verlofplanning van uw werknemers? Met de Book’u software kan u snel en overzichtelijk verlof, afwezigheden en ziekte registreren. De online planningstool van Book’u bezorgt u slimme inzichten en helpt u bij het opmaken van uw personeelsplanning.

Partners

Book'u koppelt met verschillende sociale secretariaten.

U wenst meer informatie over de Book'u planningstool?
We staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Online software voor het beheren en inplannen van personeel